Cine este Doradi?

Suntem o firmă cu capital 100% românesc, foarte dinamică și având o echipă cu experiență de 23 de ani în domeniu, bună cunoscătoare a pieței de FMCG, oferind servicii integrate de administrare a lanțului de aprovizionare, avand in portofoliu peste 2000 SKU-uri, mai mult de 550 clienti activi lunar.

Secretul succesului nostru izvorăște din experiența, din curajul, spiritul de echipă și încrederea cu care abordăm oportunitățile pe care ni le poate oferi piața în acest segment din ce în ce mai dinamic, la care ne adaptăm cu ușurință.

Întradevăr, competiția este strânsă, cu jucători mai mult sau mai puțin raportați la trendul pieței, dar important este votul de încredere acordat companiei noastre, care lansează avantaje concurențiale greu de egalat.

Lucrăm cu dedicație și responsabilitate pentru acei parteneri care ne oferă încrederea lor, iar noi la rândul nostru, știm să răscumpărăm loialitatea acestora prin cel mai bun raport calitate - preț.

De ce Doradi?
Livrare rapida
Colaborări pe termen lung, având termeni reciproc benefici
Investiții majore și continue în oameni, flotă, logistică, sisteme
Forța de vânzare dedicată, specializată pe canalele de piață cărora ne adresăm
Portofoliu de mărci de prestigiu, varietatea și calitatea produselor
Avantajele competitive sustenabile ale parteneriatelor noastre ne permit să ne menținem și să ne îmbunătățim poziția pe piață prin: